Om oss

Vi är en familj på två vuxna och tre barn som startade denna sida hösten 2019 för att kunna dela med oss och ge tips på allt inom resor med barn och bebisar. Vi försöker att skriva om sådant vi själva haft funderingar över, men kanske fick lägga mycket energi på att hitta svaret på. Men vi kommer också skriva om produkter vi köpt eller haft genom åren, eller kanske ville köpa, för att hjälpa andra föräldrar att slippa göra om våra misstag.

Efter flera år av resande med barn har vi samlat på oss erfarenheter och reflektioner om resande med barn. Vi har rest en hel del på charter. Men vi har också hyrt eget hus i Spanien. Besökt flera nöjesparker i Florida som Magic Kingdom, Sea world & Busch Gardens i Tampa.

Vi är en aktiv familj som åker mycket skidor på vintrarna då vi har en stuga på en skidort. Faktum är att samtliga barn har åkt skidor innan dom själva kunde gå. 

Mamma

Mamma F

Sjuksköterska till yrket och Mamma till tre barn. Älskar ordning och reda. Familjen, resor, träning, kost och inredning är de största intressena.

pappa

Pappa D

Projektledare och chef till yrket. Har alltid ett nytt projekt igång och älskar träning, resor och friluftsliv. Stort intresse kring prylar och teknik.

Son

Son A

En äkta gamer som precis upptäckt att han vill bli youtuber. Duktig skidåkare och stresstestar de flesta prylar han provar.

Dotter

Dotter T

En riktig utomhustjej. Finns inte många dagar där merparten spenderas inne. Älskar kläder och att resa med familjen.

Katt

Katten Mio

Inomhuskatt i sina bästa år som blivit utekatt. Familjens tröst och mer av en hund än en katt.

bäbis

Son N

Strax över året. Testar allt, framförallt den övriga familjens tålamod.

Har du en fråga eller tips på något vi ska ta upp här på sajten? Kontakta oss nedan!