Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

TEST: Bugaboo Fox 2 Duovagn

Totalt betyg:
4.8
5
pris
Betyg:
4
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Detta är efterföljaren på Bugaboo fox som lanserades 2018. Den här vagnen säger sig erbjuda den bästa reseupplevelsen på marknaden idag för ditt barn, och bästa körupplevelsen för dig som förälder. Vare sig du framför denna mitt I centrum, på lekplatsen eller på promenaden så ska denna vagn klara av samtliga situationer. Den kommer med både sittdel och liggdel.

Fox2 har designats för att föras fram I trånga utrymmen och är extremt lättkörd. Samtidigt så har tillverkaren arbetat mycket hårt på att ta fram ett chassi som har väldigt lite “rörelser” I sig och på så vis skapat ett mycket stadigt chassi. Hjulen är också mycket lättrullade.

Eftersom vagnen är gjord för barn hela vägen upp till 22kg så skapar detta ett långt användarfönster som gör att totalkostnaden som först upplevs vara mycket hög faktiskt blir rimlig. Du behöver troligen inte köpa en ny vagn förens om fyra år.

Bugaboo Fox2 är mycket lätt men den upplevs extremt stark. Den blir dessutom väldigt liten och komptakt ihopfälld. Något vi verkligen gillar är att den nu också går att fälla ihop till ett “one-pice” läge där den blir självstående ihopfälld och tar då mycket mindre plats I exempelvis hallen eller bilen. Något som saknades tidigare var ett kikhål I suffletten och detta har man nu tillfört och denna ger en god ventilation med myggnät. Liggdelen har också fickor på sidan där du kan förvara nycklar eller mobilen.

Det märks att detta är en uppgraderad version, och trots att föregångaren är en mycket bra vagn så är detta nästa steg och en vagn vi verkligen rekommenderar. Nedan listar vi skillnaderna med bilder och vi har även hittat det bästa priset på bugaboo fox2!

Fördelar

  • Framhjulen har dämpning och fjädring
  • Stadig
  • Välbyggd
  • Kan användas från nyfödd upp till 22 kg
  • Klädsel lätt att ta av och tvättbar
  • Riktigt stor varukorg under
  • Extremt lättstyrd
  • Extra fack på liggdelen för att lägga mobil, plånbok eller nycklar

Nackdelar

  • Inte billig

Vilka är skillnaderna? Bugaboo Fox vs Bugaboo Fox 2

Bugaboo Fox2 test Nu när fox 2 äntligen är släppt så har vi tagit reda på vilka skillnaderna är på årets modell och listat dessa nedan.

Vad skiljer på suffletten?

Bugaboo Fox2 test Suffletten är nu uppdaterad med kikhål och insläpp för extra ventilation. Detta var länge en efterfrågad funktion som många konkurrenter i samma prisklass har idag. 

Vad skiljer på hjulen?

Bugaboo Fox2 test Vi upplevde att föregångaren framfördes bra, och att hjulen var sköna. Men fox 2 är verkligen en uppgradering. Den har nu ytterligare fjädring på de bakre hjulen.

Vad skiljer på sitsen?

Fox 2 har precis som den första versionen blivit klassad upp till 22kg. Trots storleken på sitsen som ser rätt liten ut så sitter faktiskt även större barn förvånansvärt bra i den. Sitsen går fortfarande att fälla ner i ett fullt liggläge och detta med bara en hand.

Produktinformation

MÅTT HOPFÄLLD
Längd: 66 cm
Djup: 54 cm
Höjd: 19 cm

MÅTT HOPFÄLLD MED SITTDEL
Längd: 88 cm
Djup: 60 cm
Höjd: 46 cm
Vikt: 9.9 kg

Avtagbar klädsel Ja

Justerbart handtag 88 – 108 cm

Fällbart ryggstöd Ja

Hjultyp Punkteringsfria

Antal hjul 4 st

Kompatibel med babyskydd Ja

Vändbar sits Ja

Hitta det bästa priset på Bugaboo fox 2

Har du redan köpt Bugaboo Fox 2?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!