Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Test av Maxi-Cosi Mica 2020 - 360° roterande bilbarnstol

Totalt betyg:
4.8
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
4.5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Maxi-Cosi Mica i-Size är en bakåtvänd bilstol för barn under 4 år. Godkänd enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size. Stolen kan vridas 360 grader, och det är lättare att sätta in och ta ur barnet från bilbarnstolen genom att helt enkelt vrida stolen mot dörren. Tack vare den mjuka babyinsatsen kan den användas från födelse till 4 år (105 cm och 18 kg).

Vi gillar verkligen den här bilbarnstolen. Har du redan ett babyskydd så kanske du inte behöver denna men vi älskar tanken på att du kan använda samma bilbarnstol från födsel till fyra års ålder. Detta gör det hela mycket ekonomiskt. Rotationen är också helt underbar, och underlättar vardagen enormt!

Fördelar

 • 360° rotation
 • G-CELL-teknik för maximalt skydd av ditt barn vid en sidostöt
 • Spädbarnsinlägg för användning från födsel
 • Bra design
 • Enkel att ta av tyget på och tvätta i tvättmaskin
 • Tydliga indikationer på rätt installation

Nackdelar

 • Kan vara svårt att få på tyget igen efter tvätt

Säkerheten på Maxi-Cosi Mica

Mica roterande bilbarnstol är inte bara designad för föräldrar utan också utrustad med Maxi-Cosis innovativa säkerhetsteknologi: G-CELL. Denna teknik kan absorbera stötdämpningar och skydda ditt barn från skador vid sidokrockar. Dessutom följer Maxi-Cosi Mica de senaste och högsta i-Size-standarderna, och ditt barn (upp till 4 år) kan resa trygg och säkert bakåtvänd. Den nya, smidiga twisten Maxi-Cosi Mica tar komfort till en ny nivå och ser till att varje resa går smidigt.

Fempunktsselen är tydligt synlig för att säkerställa korrekt installation. Tack vare den bekväma babyinsatsen kan Mica också användas direkt från födseln. När barnet växer upp kan stolens ryggstöd, huvudstödet med minneskum och den inbyggda ryggventilationsanordningen fortfarande få barnet att känna sig bekväm. Garanterad sval och bekväm resa i upp till 4 år! Överdraget till bilbarnstolen Maxi-Cosi  Mica lätt att ta bort och kan tvättas i tvättmaskinen.

Installationen av Maxi-Cosi Mica

Då Mica har Isofix är installationen är mycket enkel. Den har väldigt tydliga indikationer men också något vi aldrig tidigare har varit med om. Den har nämligen ett ljud som indikerar korrekt installation, med ett pip som slutar låta när stolen är korrekt monterad med stödben och isofix. Se videon nedan för en närmare blick på installationen av Mica.

Produktinformation

Anpassad för (kg)
0 – 18 kg
Anpassad för (år)
0-4 år
Godkännanden
R129 (i-Size)
Riktning
Framåtvänd, Bakåtvänd
Typ
Bilbarnstol
Tillgängliga färger
Svart, Grå
Produktvikt
14.9 kg

Bästa priset på Maxi-Cosi Mica

Äger du en Maxi-Cosi Mica bilbarnstol?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

2 thoughts on “Maxi-Cosi Mica”

 1. Älskar! Smidig att montera, lätt att rotera även med barn i famnen och upplever den rymlig utan att ta onödig plats av grannsätet.

  Reply
 2. Så så så bra stol!
  Det är så smidigt och barnet sitter som en smäck!
  Står en till på vinden och väntar på att lillebror ska byta från babyskyddet

  Reply

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!