Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Ergobaby Omni 360 Cool Air Mesh Bärsele

Totalt betyg:
4.9
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Det här är den luftiga bärselen som kan användas också under de riktigt varma dagarna. Tack vare det luftiga nätet som selen består av håller man sig sval genom maximal ventilation.

Selen är anpassad för att kunna användas under lång tid. Från att barnet är nyfött upp till att barnet väger 20 kg. I selen finns inbyggt stöd för nyfödda vilket innebär att det inte behövs någon extra utrustning.

Barnet kan bäras i samtliga positioner i selen. Testpersonerna tycker det är enkelt att ställa om bärselen utifrån om barnet ska bäras på magen eller ryggen.

Axelremmarna går att lägga i kors och det är extra stöd för korsryggen. Det gör att selen är otroligt ergonomisk och bekväm att använda sig av. Selen utsågs förra året till bäst i test av flera sajter och magasin och det är lätt att förstå varför då den är älskad av stora som små.

Välj mellan många olika färger och hitta den som passar bäst. Kommer dessutom med en avtagbar förvaringsficka där det går att förvara småsaker man vill ha med sig.

Vi tycker denna har allt man behöver, och lite extra. Perfekt sele att ha med sig nästan överallt och dessutom från nyfödd hela vägen upp till 20kg!

Fördelar

  • Luftig
  • Amningsbar bärsele
  • Tål maskintvätt 30 °C
  • Babyhuva för ostördhet och solskydd (SPF 50+)
  • Från nyfödd, utan spädbarnsinlägg

Nackdelar

  • Vi kunde faktiskt inte finna någon nackdel