Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Totalt betyg:
4
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
3.5
design
Betyg:
3.5
praktisk
Betyg:
4

Sammanfattning:

Hamax Traveller är en lätt cykelvagn med en bra prislapp. Helt klart ett prisvärt budgetval.

Fördelar

  • Rymliga förvaringsutrymmen
  • Parkeringsbroms
  • Bra pris
  • Mesh och UV-skydd ingår

Nackdelar

  • Något plastigt promenadhjul

Användning

Hamax Traveller är en klok budgetmodell som har en del bra funktioner. Den är lätt vagn på nästan 13 kilo som är relativt lättstyrd. Den påminner mycket om North 13.5 Roadster i designen och modellen. 

Den har bra dragkedjor och ett bra meshtyg på sidorna och framåt som hindrar insekter men släpper igenom luften. Traveller har två stycken trepunktsbälten för barnen som du enkelt lossar på med en hand. 

Med cykelvagnen följer promenadhjul och cykelstång. Cykelstången fälls sedan in under vagnen när man använder sig av cykelvagnen på promenaden. Även denna modell har en fotbroms, som vi gillar. Traveller har reflexer framtill och integrerade i hjulen. Förvaring finns bakom ryggstödet och det rymmer förvånansvärt mycket.

Känslan

Hamax Traveller är en skön cykelvagn till ett rimligt pris. Vi gillar hur den känns invändigt. Dock märks det många gånger att denna vagn är lite mer åt budgethållet. Men det sagt så behöver det heller inte vara en nackdel. Vissa känner nog att man inte vill lägga nära 10 000kr på en cykelvagn och då kan denna vagn vara ett bra alternativ!

Fälla ihop Hamax Traveller

Även denna vagn fälls ihop med samma princip som övriga. Det bästa du kan göra för att låta den ta så liten plats som möjligt är att ta bort de stora bakhjulen. 

Hamax Traveller Produktinformation

Maxvikt (kg)45
Höjd (cm)95
Längd (cm)101,5
Bredd (cm)78,5
FramhjulSvängbara utan lås
HjultypLuft
Vikt (kg)12,8

1 thought on “Hamax Traveller”

  1. Hej. Vad är det med vagnen som känns budget? Samt vilken skulle ni välja mellan denna och north sol ju är ännu billigare?

    Reply

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!