Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Totalt betyg:
4.5
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
4
design
Betyg:
4.5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Erkänt duktiga tillverkaren Maxi Cosi har i AirProtect byggt en genomgående stabil bältesstol. Vi upplever att alltifrån komfort och säkerhet, till design och praktiska detaljer har fått plats i denna bältesstol.

Inbyggd Air Protect fungerar som garant för maximalt skydd när det kommer till huvudets säkerhet, vilket i slutändan alltid är det viktigaste. När vi tittar på komfort uppskattas lutningslägena som är mycket enkla att komma åt. RodiFix har ett sitt- och ett avslappningsläge. Här hade vi kunnat önska några fler positioner. Avseende tekniska detaljer och funktioner finns det gott om saker att uppskatta lite extra. Att ryggstödet växer med barnet både på längden och bredden är alltid en funktion som vi letar efter och hittar i den här bältesstolen. Att bältesspännet är lättåtkomligt så att barnet kan spänna fast sig själv är en annan detalj som vi tycker om.

Bältesstolen är även lätt och smidig och kan enkelt flyttas från en bil till en annan. När det kommer till montering är RodiFix kompatibel med både ISOfix och trepunktslösning.

Allt som allt en bältesstol som har det mesta man kan önska sig. Ett bra val i mellanklassen!

Fördelar

  • Väl vadderat säte för extra komfort
  • Justerbart viloläge
  • Smart bältesdragningssystem
  • Bra pris

Nackdelar

  • Saknar bälteshorn vilket gör det viktigt att se till så bältet sitter rätt över höften

Bredd: 48 cm

Bälteshållare vid axeln: Ja

Viloläge: Ja

Vikt: 6,6 kg

Barnets vikt: 15 – 36 kg (ca 3-12år)

Isofix: Ja

Bälteshorn: Nej