Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Netgear Arlo Baby ABC1000 babyvakt

Totalt betyg:
4.4
5
pris
Betyg:
4
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
4.5
praktisk
Betyg:
4.5

Sammanfattning:

En smart helhetslösning i form av babyvakt, eller mer som en baby övervakningskamera skulle testpersonerna beskriva det som. Det är endast en enhet som kopplas upp till en kostnadsfri app i mobiltelefonen som finns till både Android, iOS samt vanlig webbläsare. Enheten placeras i barnets rum för att kunna filma i full HD med 1080p. Det ger en riktigt bra bild samt möjligheten att kunna kolla till barnet och dess rum oavsett vart man befinner sig. Övervakningskameran har en inbyggd nattlampa som hjälper dig att se ditt barn väldigt tydligt under dygnets alla timmar.

Möjligheten att låta andra nära och kära ladda ner appen och på så sätt kunna se barnet som tryggt ligger och sover är väldigt uppskattat av de flesta familjer. Något som kan anses som en nackdel är att den behöver kopplas upp mot ett trådlöst nätverk för och fungera, skulle det vara problem med nätverket kommer inte heller babyvakten att fungera.

Inbyggt i babyvakten finns flera vaggvisor och inbyggda luft sensorer, allt för att ge barnet den bästa miljön. Det krävs att man engagerar sig lite för och få igång produkten, men när den väl är igång kan fler hjälpa till och ha koll på barnet eftersom den fungerar med en vanlig mobiltelefon. Babyvakten är vit i grunden med söta kaninöron på toppen för att smälta in på bästa sätt i ett barnrum. Möjlighet finns att byta ut katthuvudet till hundhuvud eller annat gulligt djur. Ett bra alternativ för den som inte vill behöva springa runt med flera enheter utan samla allt i dator eller mobil som man oftast ändå har med sig. Priset ligger på cirka 2200 kronor.

Fördelar

  • Både frekvenserna 2,4 & 5 GHz
  • 8x digital zoom
  • Riktigt användarvänlig app
  • Laddningsbart batteri
  • Mörkerseende
  • Högupplöst kamera

Nackdelar

  • Ingen föräldraenhet - men appen kompenserar väl

Produktinformation

Antal kanaler
5 st
Räckvidd inomhus
15 m
Räckvidd utomhus
Obegränsad
Typ av sensor
Rörelse, Temperatur, Ljud
Display
Nej
Batteridrift (babyenhet)
Ja
Eldrift (babyenhet)
Ja

Äger du Netgear Arlo Baby ABC1000 babyvakt?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Liknande produktrecensioner

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!