Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Padwico 835 babyvakt

Totalt betyg:
3.9
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
3
praktisk
Betyg:
3

Sammanfattning:

En babyvakt som larmar till föräldraenheten både med ljud och vibration när barnet låter. Ställ själv in hur stark vibrationerna ska vara samt nivån på ljudet. Ställ också in hur känslig mikrofonen ska vara för barnets ljud och rörelser. Med en batteritid på upp till 85 timmar behöver man inte oroa sig för att det ska ta slut i första taget. Då batteriet är urladdat går det enkelt och snabbt att ladda upp igen.

I öppna utrymmen har enheterna en räckvidd på upp till 600 meter. Strålningsnivån är under de godkända värdena vilket testpersonerna ser som något mycket positivt. När föräldraenheten är riktigt nära babyenheten minskar dessutom strålningen ännu mer. Längre avstånd ger något högre dos av strålning. Något som direkt vid uppstart var negativt var att knapparna inte var helt självklara gällande vad de används till. När enheterna kommer för långt ifrån varandra eller batteriet börjar att ta slut larmar de med både vibration och ljud.

På babyenheten finns en inbyggd nattlampa som går att både slå på och av. Går och användas utomhus i temperaturer ner till 19 minusgrader! Enheterna jobbar inom 863-870 MHz och hittar själv en ledig kanal att jobba på. Det gör att den inte låter sig störas av annan elektronisk utrustning utan har ett väldigt klart och tydligt ljud. På föräldraenheten finns lysdioder som fungerar som nivåmätare. Finns att köpa i vit och svart färg. Den har uppladdningsbara batterier och en laddningshållare medföljer vid köpet. En smidig babymonitor som gör det den ska. Priset ligger på cirka 600 kronor.

Fördelar

  • Nattlampa på babyenheten
  • Vibrationslarm på föräldraenheten
  • Justerbar mikrofonkänslighet på babyenheten
  • Bra pris

Nackdelar

  • Föräldraenheten något "tjock"

Produktinformation

Räckvidd utomhus
600 m
Typ av sensor
Ljud
Typ
Digital
Display
Nej
Batteridrift (babyenhet)
Ja
Batteridrift (föräldraenhet)
Ja
Eldrift (babyenhet)
Ja
<
Ja

Bästa pris på Padwico 835 babyvakt

Äger du Padwico 835 babyvakt?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!