Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Padwico 850 babyvakt

Totalt betyg:
4.1
5
pris
Betyg:
3.5
kvalitet
Betyg:
4
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
4

Sammanfattning:

En stilren och smart babyvakt med flera oanade funktioner trots sin enkla design. Att den har en lång batteritid och tål en temperatur ner till -20 °C är två saker som testpersonerna verkligen vill lyfta fram. Inga problem att använda den ute på vintern med andra ord. På föräldraenheten visas temperaturen som barnet har där det ligger. Det kan vara skönt och se att det inte är för varmt eller kallt. Skulle batteriet börja ladda ur kommer enheten att varna och det går snabbt att åter ladda upp båda enheterna.

Det går att använda sig av flera kanaler när den är igång, dock väljer den själv att koppla upp sig på en ledig kanal för att kunna sända ljudet helt utan störningar från annan elektronik. Strålnings värdet är långt under det tillåtna värdet för babyvakter. Babyenheten har en inbyggd nattlampa vilket kan vara skönt både för barnet och föräldrarna.

Föräldrarna kan prata med barnet genom sin enhet för en ökad trygghetskänsla hos barnet. Förutom att föräldraenheten spelar upp ljud när barnet låter finns också möjlighet att ställa in ett vibrationslarm. När barnet låter kommer då föräldraenheten att vibrera och på så sätt göra föräldern uppmärksam. Hur känslig mikrofonen ska vara går och justera utifrån den miljö man för stunden vistas i. Utomhus har enheterna en räckvidd på upp till 500 m och inomhus påverkar tjockleken på väggar och liknande hur långt den räcker. Skulle enheterna tappa anslutningen till varandra så kommer de att larma för att uppmärksamma problemet. Enheterna finns i färgerna svart och vit. Priset ligger på cirka 1100 kronor.

Fördelar

  • Räckvidd på 500 m i öppna utrymmen
  • Nattlampa på babyenheten
  • Talfunktion
  • Låg strålningsgrad
  • Vibratorlarm på föräldraenheten
  • Snygg design
  • Bra batteritid

Nackdelar

  • Ingen video

Produktinformation

Räckvidd utomhus
500 m
Typ av sensor
Temperatur, Ljud
Inbyggd kamera
Nej
Batteridrift (babyenhet)
Ja
Batteridrift (föräldraenhet)
Ja
Eldrift (babyenhet)
Nej
Eldrift (föräldraenhet)
Nej

Äger du Padwico 850 babyvakt?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!