Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Totalt betyg:
4.9
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Tripp Trapp är en riktig klassiker från Stokke, som funnits på marknaden sedan den designades 1972 av Peter Opsvik. Den har sålts i fler än 10 miljoner exemplar och bara den orsaken är anledning nog för oss att titta på denna som en av de bästa matstolarna som finns på marknaden idag.

Faktum är att undertecknad hade en sådan här när hen var liten och den överlevde många barn och år. Detta är helt enkelt stolen man köper om man letar kvalitet och är ute efter en praktisk stol.

Det finns insatser att köpa som gör att man kan använda denna redan från nyfödd, och sedan som baby innan man kör helt utan och använder stolen med den bygel som medföljer. Mycket bra att man också kan flytta fotstödet enkelt för att anpassa efter barnets längd. Det är viktigt rent ergonomiskt att barnet sitter med bra stöd för fötterna.

Stokke är ett norskt bolag som är kända för att tillverka barnprodukter med fokus på kvalitet och design, så det förvånar föga att man sålt denna stol i så många exemplar! För oss är detta en vinnare, vi tror att om man köper denna barnstol så behöver man troligtvis knappt köpa ny stol ens när det är dags för barnbarn om man är lite försiktig.

Fördelar

  • Tidlös designklassiker
  • Kvalitet rakt igenom
  • Stadig stol
  • Barnet kan växa med stolen
  • Barnet sitter nära bordet

Nackdelar

  • Något stor

Produktinformation

MaterialBok
Maxvikt (kg)110
Höjd (cm)78
Längd (cm)49
Bredd (cm)46
Vikt (kg)7