Bästa bakåtvända bilbarnstolen – Bäst i Test 2024

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Den bästa bakåtvända bilbarnstolen behöver inte alltid vara den dyraste utan det är viktigt att lära sig mer om bilbarnstolar i allmänhet först. En bra början är att få tips om vilken bilbarnstol som passar riktigt bra utifrån den bil som finns i familjen. Kanske det finns test som visar vilken modell som är bäst i test för just den bilen? Vi har gjort vårat bästa för att ge dig rätt förutsättningar att finna den bästa bakåtvända bilbarnstolen för just era behov.

Test av Axkid Minikid 2

Alla bilbarnstolar har olika egenskaper och det kan vara vissa kriterier som är viktigare för familjer. Genom att läsa vårat test går det att få reda på information som om bilbarnstolen tar extra lite plats i bilen eller är rymligare än andra för att passa ett barn som växer väldigt fort och mycket. Några modeller är väldigt lätt att montera i och ur om den ska bytas mellan flera bilar och andra går att rotera för att man som förälder ska slippa sträcka sig in i bilen varje gång. Genom att läsa mer vad testpersoner anser om olika modeller går det att skaffa sig en bättre uppfattning om de bilbarnstolar som finns oavsett om man är helt ny inom den världen eller sedan tidigare har barn.

Det allra viktigaste i val av bilbarnstol är att barnets säkerhet är i fokus. Alla stolar vi har med i testet är säkra och har testats av flera institut för att säkerställa maximal trygghet för det viktigaste vi har.

Test av BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size

Testvinnare premiumpris: BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size

BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size är en uppdaterad version av den populära iZi Modular RF i-Size och och det klart bästa alternativet på marknaden idag!

Betyg: 4.6
4.6/5
Test av Axkid Minikid 2

Testvinnare medelpris: Axkid minikid

Axkid Minikid är en av världens mest sålda och prisade bakåtvända bilbarnstolar. Det är inte svårt att se varför den varit så populär genom åren.

Betyg: 4.6
4.6/5

Bästa bakåtvända bilbarnstolen

Vi har testat fyra bilbarnstolar. Nedan har vi två vinnare, men skulle ingen av dessa stolar passa för just din familjs behov – så finns ett fler bakåtvända bilbarnstolar nedan med bra information och recensioner.

Totalt betyg:
4.6
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
4
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
4.5

Sammanfattning:

Axkid Minikid är en av världens mest sålda och prisade bakåtvända bilbarnstolar. Det är inte svårt att se varför den varit så populär genom åren. Det är en mycket rymlig stol som klarar långa barn på upp till 125 cm. Det finns 5 lutningslägen för ditt barn beroende på ålder och längd. Skulle det behövas ännu mer lutning så finns det lutningskil som tillbehör.

Den här bilbarnstolen har något som axkid kallar “självåtdragande förankringsband” som de påstår förenklar installationen. Detta är något vi själva kan skriva under på, och det finns många undersökningar som visar på vikten av en korrekt placerad stol och att mer än 50% av alla bilbarnstolar idag är felaktigt installerad. Något vi verkligen rekommenderar är att läsa manualen varje gång du köper en ny bilbarnstol då varje tillverkare har unika monteringar vanligen.

En till sak vi verkligen gillar är att nackstödet och bältesselen automatiskt anpassar sig efter barnets längd och storlek. Därmed minimeras risken att ditt barn sitter felaktigt i stolen och du behöver inte byta inställningar allteftersom ditt barn växer.

Skillnaderna mellan Axkid Minikid 2 och Axkid Minikid

 • Förankringsrullarna och band har fått förbättrad funktion.
 • Förenklad användning av nackstödets låsfunktion.
 • Uppdaterad ASIP för ökad säkerhet vid sidokrock.
 • Uppdaterad lås och sele för att minimera vridning av selens band.
 • Förstärkt fäste och förlängning av stödben, detta för att passa fler bilmodeller.
 • Förstärkt infästning av plastdetalj vid åtdragningsband.

Fördelar

 • Bältesmontering med självåtdragande underförankringsband
 • Enkel montering
 • Passar både stora och mindre bilar
 • Smart sele för att minimera tvinnande av selens band
 • Lång användartid
 • Bra storlek

Nackdelar

 • Ej isofix

Andra testresultat för Axkid Minikid 2

Axkid Minikid har fått utmärkelsen ”Bra Val” av Folksam i deras stora test.

Säkerheten på Axkid Minikid 2

Axkid Minikid levereras med sidokrocksskyddet Axkid Side Impact Protection, som ger bästa möjliga skydd vid eventuell krock från sidan. Sidokrockskyddet ska användas på den sidan av bilbarnstolen som är ut mot bildörren, vid användning i mitten behöver inte ASIP användas. Axkid Minikid är också godkänd i enlighet med ECE R44 rev 04 samt plusgodkänd. Stolen kan användas bakåtvänd för barn mellan 0-25kg med bilens trepunktsbälte.

Installationen av Axkid Minikid 2

Minikid 2 har inte en Isofix-montering men är trots detta relativt enkel att montera. Vi rekomenderar att se filmen nedan för installationen, då vi själva tyckte den var väldigt informativ.

Produktinformation

Anpassad för (kg)
0 – 25 kg
Anpassad för (år)
0.5 – 6 år
Godkännanden
ECE 44.04-Märkt, R129 (i-Size)
Riktning
Bakåtvänd
Bältestyp
Fempunktsbälte
Typ
Bilbarnstol
Tillgängliga färger
Svart, Grå, Blå, Röd, Grön, Rosa
Produktvikt
11.4 kg

Bästa priset på Axkid Minikid 2

Äger du en Axkid Minikid 2 bilbarnstol?

Vi vill gärna veta vad du tycker om den. Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!

Totalt betyg:
4.6
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
4.5
praktisk
Betyg:
4.5

Sammanfattning:

Detta är en uppföljare på den populära bilbarnstolen iZi Modular RF i-Size som funnits några år på marknaden, men som än idag är ett av de allra bästa valen. Precis som sin föregångare så är detta en stol med en enormt bra säkerhet och godkänd I de allra tuffaste testen som finns idag.

Besafe iZi Modular RF i-Size X1 kan anpassas efter ditt barns tillväxt tack vare det justerbara huvudstödet, rörliga kroppsstöd och justerbart benutrymme. Den unika kombinationen av EPS och skum i bilstolen och den mjuka stoppningen gör iZi Modular RF i-Size x1 mycket bekväm. Stolen har också flera olika lutningslägen för att få ditt barn att sova bra i bilen.

Man har lagt till följande I X1 som skiljer sig mot iZi Modular RF i-Size

1. Dynamic Force Absorber™ i huvudskyddet tar sidokollisionsskydd till en ny nivå

2. Det extra sidokollisionsskyddet SIP+ är nu utformat med en konstruktion som skjuts på för snabb och säker montering på stolen

3. Ergo-Move Shoulder Pads™ har utvecklats utifrån insikterna från experterna på ryggar AGR och ger barnet mer utrymme att röra armarna

Något som sticker ut I testet är att du kan ändra isofix-basen I tre olika lägen som ger olika mycket utrymme för benen. En mycket bra funktion som gör det enklare att växa med bilbarnstolen. Vi har alltid haft BeSafe till våra större barn och något vi alltid tyckt om väldigt mycket är magneterna som sitter på bältet och underlättar vid placering av barnet.

Denna stol kommer med en stark köprekomendation från oss, trots att prisbilden kunde varit lite bättre så får man väldigt mycket för pengarna om man köper denna stol.

Fördelar

 • Extra nack- och huvudskydd
 • Tydliga indikatorer som visar att stolen är rätt monterad
 • Enkel att montera
 • Bra benutrymme
 • Smart design med magneter för bälten
 • Otroligt säker
 • Barnet sitter mycket bekvämt

Nackdelar

 • Tar rätt mycket plats

Andra testresultat för BeSafe iZi Modular RF i-Size X1

När iZi Modular RF i-Size lanserades 2015 samt 2017 fick den utmärkelsen ”Bra Val” av försäkringsbolaget Folksam med motiveringen –“ Dessa stolar uppfyller hög standard utifrån de totala åtta parametrar som vägs samman för att avgöra bilbarnstolarnas förmåga att möjliggöra bakåtvänt åkande så länge som möjligt samt skydda ett barn vid en eventuell krock”. 2019 tog X1 sedan över stafettpinnen från sin föregångare och blev då “Bäst I test 2019” I folksams stora test som ni kan läsa här.

Installationen av BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size

Eftersom stolen har Isofix är installationen är mycket enkel. Den har väldigt tydliga indikationer som gör det svårt att montera stolen fel. Se videon nedan för en närmare blick på installationen av iZi Modular RF X1 i-Size​.

Produktinformation

Anpassad för (kg)
0 – 18 kg
Anpassad för (år)
0-4 år
Godkännanden
R129 (i-Size), plustest
Riktning
Bakåtvänd
Bältestyp
Fempunktsbälte
Typ
Bilbarnstol
Tillgängliga färger
Svart, Grön
Produktvikt
8,9kg

Bästa priset på BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size

Äger du en BeSafe iZi Modular RF X1 i-Size bilbarnstol?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Andra bilbarnstolar vi har testat:

Var det ingen av våra tre vinnare som passade in? Då har vi testat ytterligare XX bakåtvända bilbarnstolar nedan. Har ni förslag på någon mer bakåtvänd bilbarnstol vi bör titta på och jämföra med övriga i testet? Lämna gärna en kommentar nedan så ser vi över möjligheterna att titta även på den bilbarnstolen.

Test av Britax Max-Way Plus - Vinnare av det svenska PLUS testet

Totalt betyg:
4.6
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
4
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Låt ditt barn resa längre bakåt med hjälp av Max-Way PLUS. Den här bakåtvända bilbarnstolen är klassad för resor upp till 25kg, vilket är mer än många bakåtvända bilstolar på marknaden idag. Bakåtvänt läge är också det säkraste sättet att resa på. Barnstolen är utrustad med ett avancerat sidoslagsskydd (SICT), som du kan aktivera på sidan närmast dörren. Max-Way PLUS har flera lutningslägen och dessutom justerbara säkerhetsbälten, som enkelt kan justeras när barnet växer, och det stora, mjuka dämpade nackstödet ger bekväm komfort. MAX-WAY PLUS är en säker, bekväm och kompakt bilstol som kan lämna tillräckligt med utrymme för andra passagerare i bilen.

Mer om Britax Max-Way PLUS

Max-Way PLUS är efterföljaren på storsäljaren Max-Way och det är lätt att förstå hur den blev en populär. För ett bra pris, får du en säker, lätt men ändå rymlig stol som också är lätt att installera.

Britax är ett företag från England som tillverkat barn och säkerhetsprodukter sedan 1938. I tester har Britax Max-Way PLUS fått otroligt bra omdömmen, och många vittnar om god kvalitet vilket vi som vanligt älskar.

Vad är nytt för MAX-WAY PLUS mot MAX-WAY:

 • Bilbarnstolen innehåller numera SICT som ger ett överlägset sidokrockskydd.
 • Mjukare sittyta för barnet för bästa comfort.

6 saker vi älskar med Britax Max-Way PLUS

 1. Den har en fempunktssele - som justeras mycket enkelt. Detta innebär maximal säkerhet för ditt barn. Selen ser till att barnet färdas tryggt i bilbarnsstolens skyddande skal under hela resan.
 2. Huvudstöd och sele är justerbart - med bara en hand så de passar ditt barns längd.
 3. Det går att använda stolen LÄNGE tack vare den höga maxvikten. Bakåtvända bilstolar ger det absolut bästa skyddet vid frontkollisioner i trafikolyckor. I en bakåtvänt bilstol riktas slagkraften under en frontalkollision mot ryggstödet på stolen och rörelseenergin fördelas jämnt på barnets huvud, nacke och överkropp.
 4. Sätesskyddet kan tvättas i maskin – Vilket är en fullständigt nödvändig funktion då man aldrig vet när barnen blir åksjuka och olyckor händer lätt.
 5. Stolen är mycket lätt att installera – Trots att den inte har ISOFIX.
 6. Vinnare av svenska PLUS-testet.

Fördelar

 • 5-punktsbälte med enhandsgrepp
 • Vadderade sidostöd
 • Skön komfort även för större barn
 • Lätt att installera
 • Låg vikt
 • Går att maskintvätta sittdynan

Nackdelar

Installationen av Britax Römer Max-Way Plus

Britax Max-Way Plus har inte en Isofix-montering men är trots detta mycket enkel att montera. Vi rekommenderar att se filmen nedan för installationen. Viktigt att tänka på att ha spända förankringsband och att se över detta då och då.

Produktinformation för Britax Römer Max-Way Plus

Anpassad för (kg)
9 – 25 kg
Anpassad för (år)
0.75 – 6 år
Godkännanden
Godkänd enligt ECE R44.
Riktning
Bakåtvänd
Bältestyp
Fempunktsbälte
Typ
Bilbarnstol
Tillgängliga färger
Svart, Silver, Grå, Blå, Röd, Rosa
Produktvikt
7 kg

Bästa priset på Britax Römer Max-Way Plus

Äger du en Britax Römer Max-Way Plus bilbarnstol?

Vi vill gärna veta vad du tycker om den. Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!

Test av Maxi-Cosi Mica 2020 - 360° roterande bilbarnstol

Totalt betyg:
4.8
5
pris
Betyg:
5
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
4.5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Maxi-Cosi Mica i-Size är en bakåtvänd bilstol för barn under 4 år. Godkänd enligt den nya säkerhetsstandarden i-Size. Stolen kan vridas 360 grader, och det är lättare att sätta in och ta ur barnet från bilbarnstolen genom att helt enkelt vrida stolen mot dörren. Tack vare den mjuka babyinsatsen kan den användas från födelse till 4 år (105 cm och 18 kg).

Vi gillar verkligen den här bilbarnstolen. Har du redan ett babyskydd så kanske du inte behöver denna men vi älskar tanken på att du kan använda samma bilbarnstol från födsel till fyra års ålder. Detta gör det hela mycket ekonomiskt. Rotationen är också helt underbar, och underlättar vardagen enormt!

Fördelar

 • 360° rotation
 • G-CELL-teknik för maximalt skydd av ditt barn vid en sidostöt
 • Spädbarnsinlägg för användning från födsel
 • Bra design
 • Enkel att ta av tyget på och tvätta i tvättmaskin
 • Tydliga indikationer på rätt installation

Nackdelar

 • Kan vara svårt att få på tyget igen efter tvätt

Säkerheten på Maxi-Cosi Mica

Mica roterande bilbarnstol är inte bara designad för föräldrar utan också utrustad med Maxi-Cosis innovativa säkerhetsteknologi: G-CELL. Denna teknik kan absorbera stötdämpningar och skydda ditt barn från skador vid sidokrockar. Dessutom följer Maxi-Cosi Mica de senaste och högsta i-Size-standarderna, och ditt barn (upp till 4 år) kan resa trygg och säkert bakåtvänd. Den nya, smidiga twisten Maxi-Cosi Mica tar komfort till en ny nivå och ser till att varje resa går smidigt.

Fempunktsselen är tydligt synlig för att säkerställa korrekt installation. Tack vare den bekväma babyinsatsen kan Mica också användas direkt från födseln. När barnet växer upp kan stolens ryggstöd, huvudstödet med minneskum och den inbyggda ryggventilationsanordningen fortfarande få barnet att känna sig bekväm. Garanterad sval och bekväm resa i upp till 4 år! Överdraget till bilbarnstolen Maxi-Cosi  Mica lätt att ta bort och kan tvättas i tvättmaskinen.

Installationen av Maxi-Cosi Mica

Då Mica har Isofix är installationen är mycket enkel. Den har väldigt tydliga indikationer men också något vi aldrig tidigare har varit med om. Den har nämligen ett ljud som indikerar korrekt installation, med ett pip som slutar låta när stolen är korrekt monterad med stödben och isofix. Se videon nedan för en närmare blick på installationen av Mica.

Produktinformation

Anpassad för (kg)
0 – 18 kg
Anpassad för (år)
0-4 år
Godkännanden
R129 (i-Size)
Riktning
Framåtvänd, Bakåtvänd
Typ
Bilbarnstol
Tillgängliga färger
Svart, Grå
Produktvikt
14.9 kg

Bästa priset på Maxi-Cosi Mica

Äger du en Maxi-Cosi Mica bilbarnstol?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Köpguide – hur ska man tänka när man vill köpa den bästa bilbarnstolen?

Hur går du tillväga för att välja den bästa bilbarnstolen till barnet? Läs de test som finns för att få både tips och råd vilken som är bäst i test samt varför. Varje barn, bil och barnbilstol är unikt vilket gör att kombinationen av de tre tillsammans ska bli så bra som möjligt. Den modell som är bäst i test har stort fokus på säkerhet då det är viktigast, övriga funktioner som finns kan man se som en bonus.

Känn ingen stress vid valet av den bästa bilbarnstolen utan låt det ta tid. Genom att samla in information och läsa olika typer av test går det att skapa sig en bra uppfattning om vad som kan passa. Ett bra tips är att läsa i olika bilforum vilken bilbarnstol som andra upplever passar bra.

Utgå ifrån hur bilbarnstolen kommer att användas. Ska den monteras i en bil och sitta där under hela perioden som den används, eller ska det vara enkelt att skifta mellan olika bilar? Om den ska skiftas kan vikten på bilbarnstolen vara bra om den är låg för en enklare hantering. I mindre bilar kan en liten och smidig bilbarnstol passa bäst då det spar utrymme för resten av bilen.

Det allra viktigaste i valet av en bilbarnstol är att själv skapa sig en uppfattning om de behov som familjen har. Utifrån det blir det lättare att läsa olika typer av test för att komma fram till den bästa lösningen. Bilbarnstolen kommer att användas under många år vilket gör att det är viktigt att man blir nöjd med sitt val och att det rent praktiskt kommer att fungera.

Tre snabba tips när du letar den bästa bakåtvända bilbarnstolen

 • Säkerheten går alltid först därför rekommenderas en ny bilbarnstol
 • Vad fungerar praktiskt i den bil som ska användas
 • Analysera vilka behov som finns i familjen

Satsa på säkerhet

Säkerheten är den viktigaste anledningen till att man använder sig av en bakåtvänd bilbarnstol. Att köpa en helt ny bilbarnstol rekommenderas av tillverkarna av den enkla anledningen att en begagnad stol går det aldrig att garantera dess skick. Det spelar ingen roll om man köper begagnat eller hyr av ett försäkringsbolag, finns det någon typ av skada är det sällan den går och upptäcka med blotta ögat.

En helt ny bilbarnstol har genomgått tuffa tester och det lämnas garantier för att den kommer göra sitt jobb vid en eventuell krock. Har man möjlighet är det därför inte värt att chansa för och spara lite pengar, utan satsa på en ny som är bäst i test.

Bilmodell

Alla bilar har olika utformning och egenskaper vilket kan vara bra och tänka på. Utifrån vilken bil man har kan det utbud som man väljer mellan variera något. Det kan både handla om att bilen inte har stöd för en isofix bas eller att andra föräldrar bara inte tycker att bilbarnstolen passar just den bilmodellen. Olika tester som undersöker just den bilmodellen brukar finnas att tillgå, även om det bäst i test vi gjort också ger en bra fingervisning om de jämförda modellerna.

Hur ska den bakåtvända bilbarnstolen användas

Ska bilbarnstolen sättas in i den enda bil som familjen har och sedan sitta där tills att det är dags och gå över till annan typ av bilbarnstol spelar det inte så stor roll om den är tung och lite otymplig att få in. Har familjen däremot flera bilar som stolen ska flyttas mellan kan det vara skönt med en låg vikt. Då går det snabbt och smidigt att flytta utan att det blir allt för stort jobb.

Samma sak gäller om man enkelt vill kunna skicka med en bilbarnstol till eventuell barnvakt och liknande. Jämför och läs olika test som finns för och få en uppfattning om hur pass enkel bilbarnstolen är i sin hantering.

Vad behöver barnet?

Barn är unika i hur snabbt de växer. Beroende på längd och vikt på barnet finns det modeller som är rymligare än andra. Är det svårt att hitta en stol själv som man tycker verkar bra för just sitt barn finns det många affärer som säljer bilbarnstolar och kan hjälpa till och prova ut den som är perfekt.

I forum på internet går det av andra föräldrar att få råd och tips på både vad de rekommenderar och inte rekommenderar i form av bilbarnstol. Tillsammans med deras råd och olika bäst i test jämförelser går det att få en bra uppfattning vad familjen ska välja.

Ergonomin för föräldrarna

Som förälder kommer man att lyfta i och ur barnet gång på gång. Det kan slita väldigt mycket på kroppen och därför har det kommit modeller där man helt enkelt vrider runt bilbarnstolen innan barnet lyfts ur. Trötta och onda ryggar kan det vara väldigt skönt för varför många av dessa typer av modeller fått högt betyg i test trots att priset ofta är betydligt högre än vanliga bilbarnstolar. Funktionen är bra men priset högt!

Vet man med sig att ryggen ofta värker kan det dock vara värt pengarna för att undvika och lyfta barnet så att ryggen helt låser sig.

Storleken på bilbarnstolen

Alla bilmodeller är olika stor. I den lilla bilen kan en smidig bilbarnstol vara önskvärd och i den större bilen spelar det inte så stor roll. Genom att välja en modell av det lite smidigare slaget går det ändå att ha passagerare med sig i bilen.

Bilbarnstolar kan vara lite smalare och på det sättet frigöra lite mer utrymme till annat. Exempelvis om man vill kunna ha med sig packning och liknande kan varje del av bilen som frigörs vara extra skönt och bra.

Isofix eller bältesmonterad

En bilbarnstol kan monteras antingen genom en isofix bas eller genom att vara bältesmonterad. Har bilen inte stöd för isofix blir valet enkelt annars behöver man själv göra ett aktivt val. Bältesmonterad bilbarnstol har generellt stöd för mer vikt från barnet och en med isofix bas är enklare att flytta mellan bilar.

Bältesmonterad bilbarnstol kräver lite mer av den som ska montera in den vilket är bra och veta redan i förväg, dock monteras de generellt väldigt sällan istället.

Gå igenom säkerhetsinformationen

Alla bilbarnstolar som idag säljs i Sverige är noggrant testade. De kan vara både E-godkända och plus testade. Det är viktigt att köpa från en seriös tillverkare som kan visa upp att det finns rätt tester utförda av bilbarnstolen för barnets säkerhet.

Läs gärna olika krocktester som har utförts på bilbarnstolarna för att vara säker på att barnet bara får det bästa. Handlar man från de seriösa aktörerna på marknaden ska man känna sig helt trygg som konsument och i lugn och ro kunna läsa de bäst i test som finns.

Tvättbart tyg

Med barn är det lätt att det blir smutsigt och fläckar från mat, skor och allt annat tänkbart. En bilbarnstol som har ett avtagbart tyg som går enkelt att tvätta rent brukar därför uppskattas. Annars finns det möjlighet att rengöra en bilbarnstol men det krävs lite mer helt enkelt.

Produkter som är lätt att fräscha upp brukar alltid hamna lite högre upp i test som utförs av småbarnsföräldrar av en god anledning.

Avslutande ord av testet

När det kommer till bilbarnstolar handlar allt om säkerhet. Barnet ska kunna färdas så tryggt som möjligt i bilen. Är olyckan framme vill man att barnet har ett maximalt skydd. Under de första levnadsåren är det extra viktigt med rätt typ av stöd som fångar upp kroppen och det sker genom att använda en bakåtvänd bilbarnstol.

Många faktorer avgör vilken den bästa bilbarnstolen för familjen är. Bilmodell, hur barnet växer, hur bilbarnstolen ska användas och många fler. Olika test kan ge en fingervisning om vilken bilbarnstol som är bäst i test utan att man tagit hänsyn till de personliga behov och önskemål som finns.

Genom att ta tid på sig och göra en grundlig genomgång av de alternativ som finns går det att skapa sig en god uppfattning om vad som kommer att passa bäst. Känner man sig ändå tveksam och osäker går det alltid att besöka en fysisk affär som kan hjälpa till att visa på den modell som kan vara bästa bakåtvända bilbarnstolen.

Slutligen ska man alltid vara lyhörd för hur barnet trivs i sin bilbarnstol, skulle man märka att barnet absolut inte trivs kan det finnas andra modeller som passar bättre.

Rated 1.8 out of 5
1.8 out of 5 stars (based on 10 reviews)

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!