Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Totalt betyg:
4
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
4
design
Betyg:
4
praktisk
Betyg:
3.5

Sammanfattning:

Här är en snygg och väldesignad matstol som vunnit priser för sin smarta och genomtänkta design. Stolen är dessutom mycket snygg tycker vi. Den har en mycket enkel montering med endast fyra skruvar som fästs enkelt. Cybex Lemo är dessutom väldigt väldesignad i aspekten ergonomi, och med ett enkelt handgrepp så kan man flytta sittpositionen vilket gör att barnet växer med stolen.

Det finns också många tillbehör att köpa till. Först har vi en babysitter, som gör att stolen går att använda dirket från födsel och kan vara riktigt smidigt vid matbordet eller nästan var man än är hemma. Sedan finns också ett baby set som gör att stolen går att användas från ca 6månader men ändå sitter barnet mycket stadigt. Till allt detta finns också ett bord och en dyna att köpa för extra komfort.

Vi gillar designen, och att den är så pass genomtänkt, den finns också i flera olika färger vilket är ett extra plus! Det blir dock lite pengar att lägga om man köper alla tillbehör, men den står sig troligt rätt bra i värde.

Fördelar

  • Bra tillbehör
  • Hjul på den bakre delen så stolen inte går att vicka
  • Bra komfort

Nackdelar

  • Rätt dyr om man ska ha alla tillbehör

Produktinformation

MaterialRam: Aluminium
Sittplatta och fotstöd: Trä
Maxvikt (kg)95
Höjd (cm)82
Längd (cm)56
Bredd (cm)53
Vikt (kg)8