Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Ergobaby Omni 360 Bärsele - Vinnare bästa bärsele 2020!

Totalt betyg:
4.9
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

Ergobaby Omni 360 är en funktionell sele som kan anpassas på många sätt. Selen är tillverkad i 100 % bomull och upplevs av testpersonerna som mycket behaglig att använda både för barnet och den vuxna.

Axelremmarna kan antingen vara helt rak eller korsas för en perfekt passform på varje individ. Använd selen på nyfödd från 3,2 kg till barn upp till 36 månader eller upp till 20 kg. Till den nyfödda behövs det inget spädbarnsinlägg utan tillräckligt stöd finns inbyggt att använda sig av.

Använd selen i samtliga bärpositioner som finns. Här finns det inte några begränsningar och den är lika ergonomisk oavsett hur den väljer att användas.

Selen fungerar mycket bra att amma i och är ergonomiskt utformad för att vara säker för barnets höfter oavsett vilken bärposition man väljer att använda. Det finns extra stöd för korsryggen som gör att selen kan användas under många timmar.

När solen skiner ute finns en baby huva med solfaktor 50+ att använda som både skydd och för att skapa avskildhet åt barnet. Använd den löstagbara väskan och förvara småsaker och få händerna fri.

Bärselen finns i en mängd olika färger att använda och tvättas i maskin på 30°C. Den kommer med ErgoPromise-garantin vilket ger en garantitid på 10 år!

Allt sammantaget så är detta helt klart en favorit för oss och vinnaren i testet. Att den har en så lång nöjd-kund garanti, att den är skön, och att den går att använda så länge gör detta till en riktig vinnare!

Fördelar

  • Amningsbar
  • Korsbara axelremmar
  • Mjuk och skön för barnet
  • Lång användningstid
  • Solskyddsfaktor på huvan
  • Maskintvätt 30°C

Nackdelar

  • Kunde varit något luftigare