InlÀgget innehÄller reklam genom annonslÀnkar.

Totalt betyg:
4.4
5
pris
Betyg:
3.5
kvalitet
Betyg:
4.5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
4.5

Sammanfattning:

Vi gillar verkligen den hÀr vagnen frÄn Quinny. Den kostar rÀtt mycket men man fÄr en lÀtt, smidig och stabil sulky dÀr barnet sitter skönt och sÀkert. Den Àr dessutom vÀldigt snygg och har en hög kvalitetskÀnsla!

Fördelar

  • LĂ€tt
  • Enkel att fĂ€lla ihop
  • Bra ligglĂ€ge
  • VĂ€ldigt liten ihopfĂ€lld
  • Stabil

Nackdelar

  • NĂ„got dyr

Hur testade vi vagnen?

LDN sulky Àr en ultralÀtt nyhet frÄn Quinny. Denna vagn verkar mycket spÀnnande som resevagn och dÀrför har vi valt att recensera denna. För att testa denna ordentligt sÄ valde vi först att Äka till vÄr nÀrmaste ÄterförsÀljare, dÀr vi kunde kÀnna och klÀmma pÄ den ordentligt. Efter det sÄ har vi Àven gjort en gedigen undersökning pÄ internet framförallt internationellt dÀr denna vagn nu funnits ett litet tag och det börjat trilla in anvÀndarrecensioner. 

Allt sammantaget sÄ kan man sedan dra slutsatser för att se om detta skulle vara en bra vagn för oss och vÄra behov.

AnvÀndning

VÄr minsta kille Àr bara ett Är men han satt mycket bra i vagnen trots sin storlek. Dynan kÀnns vÀldigt mjuk och Àr troligt vÀldigt bekvÀm att sitta eller sova i. Vagnen har ett bra fempunktsbÀlte som var lÀtt att spÀnna och dra ut Àven med en hand. Vagnen kÀnns vÀldigt stabil trots sina smÄ hjul och lÀtta vikt, vi blev faktiskt förvÄnade över hur stadig den kÀndes jÀmfört med mÄnga andra vagnar. Suffletten Àr nÄgot kort Àven nÀr den Àr utfÀlld sÄ lÄngt som möjligt, och Àr solskyddsklassad som SPF 50+. Vagnen har ocksÄ ett vÀldigt fint ligglÀge med en vÀldigt bra justeringsmöjlighet, den Àr justerbar i hela 150 grader.

De smÄ hjulen Àr troligt ingen hitt alls i snöslask och beroende pÄ var man bor och hur man tÀnkt anvÀnda vagnen sÄ bör man tÀnka pÄ detta. DÄ vi tÀnkt anvÀnda denna i parker eller pÄ resor utomlands sÄ Àr detta inget problem för oss. DÀremot svÀnger vagnen mycket lÀtt med dessa smÄ svÀngbara hjul, Àven nÀr man försöker vÀnda med en hand. 

Korgen under Àr stor, och fÄr lÀtt plats med det man behöver. Maxvikten i korgen under Àr 5 kilo och vÄr erfarenhet Àr att det rÀcker för en sulkys anvÀndning.

Det följer med ett regnskydd, vilket kĂ€nns generöst dĂ„ mĂ„nga andra bolag tar ganska bra betalt för detta som ett tillbehör. Andra tillbehör som Quinny sĂ€ljer Ă€r exempelvis Parasol, en “bumper” och en rĂ€tt smidig formanpassad Ă„kpĂ„se.

KĂ€nslan

Vagnen kÀnns lyxig och rejÀl. Den har vÀl tilltÀnkta materialval och kÀnns som en pÄkostad sulky. Handtaget har en riktigt skön lÀderkÀnsla! Eftersom LDN sulky Àr sÄ lÀtt pÄ sina fem kilo sÄ skulle denna verkligen vara smidig att ha med pÄ resan.

FĂ€lla ihop LDN sulky

Vagnen Àr helt otroligt lÀtt att fÀlla ihop. Man gör detta utan problem med en hand och vÄr nioÄring listade ut hur lÀtt som helst hur man skulle fÀlla ihop och veckla ut. Tack vare ett band pÄ vagnen sÄ bÀr man den mycket lÀtt över axeln. PÄ filmen nedan ser ni hur enkelt den fÀlls ihop och hur liten den blir.

VÄra lÀsares recensioner

Har ni denna vagn sÄ tar vi mer Àn gÀrna emot era recensioner hÀr nedan sÄ att vi kan ta stÀllning pÄ ett bÀttre sÀtt om detta Àr en vagn för oss eller vÄra lÀsare. Skriv gÀrna nÄgra ord om vad ni tycker om vagnen i kommentarsfÀltet nedan, sÄ Àr vi otroligt tacksamma!

Produktinformation

Maxvikt (kg)15
Höjd (cm)105
LĂ€ngd (cm)86
Bredd (cm)49
FÀllbart ryggstödJa
Höjd hopfÀlld (cm)23
LÀngd hopfÀlld (cm)52
Bredd hopfÀlld (cm)49
Antal hjul4
Vikt (kg)7,6