Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Recension av Motorola Home MBP855 babyvakt

Totalt betyg:
4.6
5
pris
Betyg:
3.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

En väldigt smart babymonitor som har både ljud och bild. Välj om du vill hålla koll på barnet via den handhållna enhet som följer med eller koppla enkelt upp via den kostnadsfria appen till mobiltelefoner och surfplattor. Motorola Home babymonitor innehåller många smarta funktioner och håller hög kvalitet. Självklart går det att både se och höra barnet i realtid efter att enheten har anslutits till nätverket eller använd föräldraenheten som medföljer. För den som önskar en babyvakt som har det mesta man kan önska sig är det här absolut rätt val.

Det går att kommunicera med barnet från föräldraenheten genom att enkelt prata och lugna barnet genom ett otroligt klart ljud. Kameran går att zooma in, ut och luta allt utifrån önskemål från användaren. Mörkerseendet är riktigt bra och det är aldrig några problem nattetid att se barnet i sin säng. Inbyggt finns också en termometer för att slippa bekymret om det är för varmt eller kallt för barnet, istället är det bara att läsa av temperaturen i appen eller på föräldraenheten. Den har dessutom upp till 300 meter räckvidd vid fri sikt vilket gör att den fungerar lika bra ute som inne.

En fördel är att enheten både kan drivas av batteri eller direkt via ett eluttag. På så sätt blir det enkelt att flytta enheten om behovet finns samtidigt som man aldrig behöver fundera på att ladda batteriet om det är ansluten direkt till eluttaget. Den enda egentliga nackdel testpersonerna kan se är prislappen då den kostar cirka 2700 kronor i inköp och är absolut den dyraste i den här jämförelsen av babyvakter.

Fördelar

  • HD-video
  • Smart bläckfisk-fäste
  • IR mörkerseende
  • Kamerastyrning via app eller föräldraenhet
  • Bra batteritid
  • Inbyggt batteri i kameran
  • Går att ladda med powerbank (längre batteritid)

Nackdelar

  • Skärmen något plastig - men bra bild

Produktinformation

Räckvidd utomhus
300 m
Typ av sensor
Rörelse, Temperatur, Ljud
Typ
Digital
Display
Ja
Färgskärm
Ja
Skärmstorlek
5 tum
Batteridrift (babyenhet)
Ja
Batteridrift (föräldraenhet)
Ja
Eldrift (babyenhet)
Ja
Eldrift (föräldraenhet)
Ja

Äger du Motorola Home MBP855 babyvakt?

Lämna gärna en kommentar nedan och berätta vad du tycker!​

Leave a Comment

Thanks for submitting your comment!