Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

Totalt betyg:
4.9
5
pris
Betyg:
4.5
kvalitet
Betyg:
5
design
Betyg:
5
praktisk
Betyg:
5

Sammanfattning:

En riktigt genomtänkt, smygg och smart cykelvagn från hamax! En klar vinnare i testet årets bästa cykelvagn. Lyxmodell, men väl värd sina pengar!

Fördelar

  • Reflexhjul
  • Stor
  • Insektsnät och UV-skydd ingår
  • Bra ventilation
  • Smidig
  • Höj- och sänkbart handta

Nackdelar

  • Dragkedjan kan "gå för långt"

Användning

Cykelvagnen Hamax Outback är en riktigt smidig och funktionell cykelvagn för den aktiva familjen. Den går att använda på tre olika sätt: Som en klassisk cykelvagn, som en barnvagn eller som en joggingvagn (dock säljs just joggingkitet separat). Själva bytet mellan de olika varianterna sker superenkelt och du ser dessutom att den är rätt monterad genom några gröna indikatorer. Oavsett hur du valt att använda denna vagn så är den väldigt lättstyrd med 20-tums luftfyllda bakhjul.

Just denna modell är för två barn men genom att ställa om den individuella fjädringen går den utmärkt att använda även till ett barn. Den finns också för bara ett barn och då heter den Hamax Outback ONE. Vi har själva haft just denna modellen och varit mycket nöjda med den. Perfekt för alla möjliga äventyr, vare sig om vi ska till Furuviksparken eller åka på semester i Goteborg med barnen så är denna vagn med oss.

Barnen får utan några som helst problem plats även med cykelhjälm och vi upplever att alla barn oavsett storlek sitter mycket bekvämt. Modeller efter 2019 kan också luta ryggstödet, vilket gör det hela ännu mer komfortabelt.

Känslan

Hamax Outback är verkligen cykelvagnarnas Rolls Royce och det märks att du funderat på materialvalen. Handtaget har ett skönt foam-material som aldrig blir särskilt kallt att hålla i, inte ens på vintern. Cykelvagnen får också otroligt bra recensioner av användare runt om på nätet.

Den blev testvinnare i norska Foreldre & Barns test 2018 och vi förstår varför.

Fälla ihop Hamax Outback

Outback fälls mycket enkelt ihop, och vi har valt att lägga till en film nedan där vi Hamax visar hur lätt det är. Du kan dessutom ta bort hjulen med ett enkelt klick och detta gör att den blir väldigt kompakt. 

Produktinformation

Längd ryggstöd (cm)65
Maxvikt (kg)40
Höjd (cm)95
Längd (cm)109
Bredd (cm)86
Rekommenderad längd (cm)117
Bredd sits (cm)30
Rekommenderade tillbehörFörvaringsväska
Regnskydd
Justerbart handtagJa
Fällbart ryggstödJa
Höjd hopfälld (cm)30
Längd hopfälld (cm)108
Bredd hopfälld (cm)81
Bakhjul mått (cm)51
Kompatibel med babyskyddNej
Vändbar sitsNej
HjultypLuft
Vikt (kg)20